Veistintäleiri ♥

PART 3
Photobucket
Olin siis 7-14 päviät VIESTINTÄLEIRILLÄ ja toi oli mun kuudes kerta. Siel on kuus eri ryhmää (2xruoka, lehti, radio, video ja info), joissa kaikissa käydään kerran ryhmän kans. Ja seittemäntenä päivänä on kaaospäivä eli saa valita mitä tekee. Me tehtiin iha oikeet radiolähetyst jota pysty kuuntelemaa netist tai sit jos asu lähel ni iha tavallisesti radiost. Lehti ilmesty joka ilta/yö ja joka ilta katottii jonkun ryhmän tekemä video. Meiä tekemiä videoit ei oo vieläkää saatu nettii ni en voi nyt laittaa sitä tänne :( Voin sit laittaa jos se joskus sinne ilmestyy. Jotkut on iha sairaa pelottavii ja jotkut taas on iha sairaa hauskoi. Infos laitetaa kännyköi latautuu ja kirjotetaa leirilokii tulioist ja menoist. Ruokaryhmis yllätysyllätys tehdää ruokaa.
Leiriläiset jaetaan ekana päivänä ryhmii joitte kans on 2-3 kultsii (eli vähä niiku isost), jotka neuvvoo mitä pitää tehä ja tekee niit kaikkii juttu leiriläiste kans. Mä voisin periaattees olla kans kultsi mut en haluu koska siin tulis nii paljo vastuut ja leiriläisenä on vaa nii kiva olla :D
Mulle se isoin syy miks oon ollu siellä nyt nii monta kertaa on ne ihmiset. Saan joka vuos uusii kaverei ja näkee pitkäst aikaa viimeleireiltäki tuttuja kavereita. Siel on vaa yksinkertasest niin parhaita tyyppejä ♥ Odotan jo nyt ens vuotta iha hirveen paljon!!

Comments

 1. Mitä kautta tohon leirille pystyy hakeutuu, ja onko siinä minkälainen ikäraja ?

  ReplyDelete
 2. Tuolt viekas.fi sivulta vaan ilmottaudutaan, mut ens vuoden leirille ilmottautumine ei oo viel alkanu ni viel ei pysty. Koska toi leiri on joka vuos eri paikassa/koulussa ni täytyy eka järjestää se koulu ni sen takii. Esim. tän vuoden leirille pystys alkaa ilmottautumaa huhtikuus (:

  ReplyDelete
 3. HEIHEIHEIHEI TUOL ON MARTTA MEIJÄN MARTTA JYLHÄ TUNNETSÄ SEN! /julia

  ReplyDelete
 4. julia NII MARTTA JULHÄHÄ SE SIEL!! :DDD ollaan jo parina vuonna oltu tuol viestintäleirillä samaa aikaa :)

  ReplyDelete

Post a Comment