Todisteluun ei oo tarvetta, jengi voi kulmien alta vaan katsella.

Sekopää - Aste ft. Pete Parkkonen
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Sain eile ja edellispäivän postis noi kaks american apparellin hupparii ja oon iha rakastunu. Varsinki toi deep pink on iha sairaa kiva. Tilattii ne viimeviikon maanantain, jote kesti vähä yli viikon tulla ja noi mun makso 36 euroo kappale, ku ostin sellasen 2 pakkaukse. Olisko ollu eile, ku Topin piti suomentaa meiä enkun tunnil lause I found a cute top.... ja ku se on suomeks, et löysin söpön TOPIN. Mite se onnistu just osuu Topin kohal. Naurettii tota vaik kui kaua sitä.

Tänää sain koulus idean värjätä mun hiukset, mut se vähä jäi ku ei ollu oikee mitää sopivaa värii ku halusin mahdollisimma mun normaalien hiuksie värise. Äiti vie meiät koulust Prismaa ja ehittii just sopivast suoraa bussii ku tultii takas, ku menin Liisal. Siel oli iha kauhee tuuli, ku jouduttii odottaa viel taksii bussin jälkee, ni ei ainakaa oltu yhtää jääs.

Liisal saatii oikee mahtava idea ja leivottii pelkkä kakkupohja, joka me sit syötii ilma mitää täytet. Se oli oikeest tosi hyvää vaik olis luullu, et olis ollu vähä kuivaa. 

Äiti tuli hakee mua ja jouduttii ajaa sellast tasast hiljast vauhtii (rekan edes!) suoraa Saloo, koska auton se mittari joka näyttää kuinka mont kilometrii voi viel ajaa näytti nollaa. Ei jouduttu työntää onneks yhtää eli selvittii bensa-asemal asti.

Mite Pete on menny tollasee kappaleesee sekaantuu. Eihä se laula yhtää tollast musaa yleens? Tai ainakaa en oo kuvittellu sitä tollases biisis....

Comments

  1. hheeeeyy nice colour (; mä haluun noi kaikki värit (; !

    ReplyDelete

Post a Comment