all we know we might not get tomorrow

Pitbull ft. Ne-yo - Give Me Everything
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Tänää meil oli eka tunti hissaa ja se oliki sit toka vika tunti hissaa yläasteel. Ens tunnil on koe ja pitäis siihe varmaa jossai vaihees lukeekki, ku nyt tulee päättötodistukse arvosana. Sen jälkee meil oli uskontoo ja koska meil on uus opettaja, ni kaikki oli sellases jonos luokan edes ni yks opettajaki kysy meilt et mitä me oikee jonotetaa. Se uus opettaja oli vaik kuin rento. Saatii kuunnella musiikkii ja muutenki se oli kiva. Sen jälkee meil oli matikkaa ja nyt meil oli uus luokka ni oltii taas jonos sen luoka ove edes. Tän jakso alus meil on ollu iha hirveest uusii luokkii ja kokoaja kauhee kilpailu hyvist paikoist. Matikan tunnil joku muistutti opettajal, et pitää mennä syömää ja meiä opettaja vastas et "voi pehva". Tällee ku jälkeepäi miettii ni en tiiä mitä hauskaa siin oli, mut sillo se oli hauskaa. Kai me vaa ollaa tarpeeks vajait nauraa tollasel. Vikat kaks tuntii meil oli ranskaa lukiol ja saatii kokeet heti ku se opettaja oli koko alkutunnit kiusannu meit pitkittämäl vaa kokoaja. Sain 8- ja oon nii onnelline, koska luulin oikeest saavani paljo huonomma. 

Äiti tuli hakee mut koulust, niiku ain ja lähettii ajaa kotii päi. Just enne ku käännyttii pois 110 tielt meiä etee käänty  vilkut pääl oleva paloauta, joka ajo melkei koko matka meiä edes. Ja sit viel vikas mutkas se vilkutti meil päi, mut se meniki suoraa. Se oli aika pelottavaa kattoo sitä ku sil oli kokaja vilkut pääl ja se oli menos just sinne minne meki. Menin sen jälkee Rosan kans lenkil, ni ei siel ollu mitää kauheet tapahtunu. Tai ainakaa ulospäi ei näkyny.

Tos äske joku soitti meiä lankapuhelimee, ni mä menin kilttinä tyttönä vastaamaan. Siel oli joku sotaveteraani joka selitti puol tunii mulle sen lapsist ja lapsenlapsist kunnes se pääsi asiaa: se halus ostaa jonku metsäalueen. Ja ei mul mitää hajuu sellasist oo. Ei se kai ollu ees meiä metsä jonka se olis haluunu ostaa. Sit koitin saada sen ymmärtää, et emmä tiiä oon 14 vuotias. Sit lopuks mun oli pakko sanoo, et mun pitää mennä ottamaa ruoka pois uunist. Se meinaa selitti kans, et hän arvostaa lapsia jotka auttaa vanhempia ruuanlaitossa ja hänen kaikki lapset on aina auttanu häntä tekemää kotitöitä tai jotai sellast. Se onnistu, koska se lupas soittaa myöhemmi uudestaa. Toivottavast joku muu on koton sillo.

Oho täst tuli pitkä teksti. Plussa niil jotka jakso lukee ton kaike :D

Comments

  1. HEI MINÄ OLEN SINUN SALAINEN IHAILIASI JOLLA ON VIELÄKIN SINUN LIILA PIPOSI JA SE TEIJO KORTTI (; !

    ReplyDelete
  2. ainii se on sull !!! oon miettinykki et mihikköhä se on kadonnu :DDDDD siis se pipo

    ReplyDelete
  3. :DDDD no tuon sen joskus si (;

    ReplyDelete

Post a Comment