Hiihtokeskus Himosvuori Oy

Swedish House Mafia - Miami 2 Ibiza ft Tinie Tempah
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Eile aamul varttii yli seittemä oli lähtö Himoksel. Matka alko tosi loistavast, minä ja Krista unohdettii ulkohousut, mut onneks äiti ehti tuomaa ne meil enne ku lähettii Salost. Meiä bussi oli meno matkal eka, jote meil oli puolen tunnin tauko jollai huoltoasemal, jotta muut sais meiät kiinni. 
Laskettelu meni iha hyvi, paitsi aluks oli vähä kylmä. Selvittii kans suuremmil loukkaantumisilt, vaik noi meniki suksil kaikist ihme metsäreiteist. Ei jouduttu jonottamaankaa melkei ollenkaa. Hyppisin pari kertaa sellasest vähä isommast hyppyrist (mut ei kuitenkaa tosi isost) ja siit tulee nii kiva tunne. Tavallaa se on tosi pelottavaa, mut tavallaa se on vaik kui kivaa. Se on muute aika outoo, et ihmiset haluu tehä kaikkee uhkarohkeet, ku  joissai isommis hypyiski vois käydä vaik kui pahast ja on käynykki.
Nyt mua vaa väsyttää iha hirveest ja lihakset kipeit, eikä jaksais oikeestaa tehä yhtää mitää. Aattelin kuitenki tehä yhe levy, mut sekää ei onnistu, koska Youtube ei toimi :s En tiiä johtuuks se täst koneest, vai jostai muust. Eli en sit tiiä yhtää minkä laatune toi biisi on, koska otin vaa randomist Youtubest jonku hyvä näköse. Kyl mä siis tiiän milt ton pitäis kuulosta, mut se ei varmaa paljo auta.

Comments

Post a Comment