VES viikonloppu

Ihan huikea viikonloppu Helsingissä takana. Tykkään kyllä niin kovin lähteä noihin ES [1] tapahtumiin, koska niissä tulee aina niin energinen olo ja kauheesti uusia ideoita. Perjantaina vierailtiin Yhdysvaltain suurlähetystössä muiden ES:ien hallitusten jäsenten kanssa ja siitä jatkettiin sitten Helsinki Think Companyn tiloihin yhdessä. Koko lauantai päivä olikin sitten omistettu VESille [2] ja saatiin tosi hyvin hommia tehtyä. Tälläsiä viikonloppuja lisää!

Tässä vielä video, joka lauantaina kuvattiin.[1] ES = Entrepreneurship Society
[2] VES = Vaasa Entrepreneurship Society, jonka hallituksessa olen. wwww.ves.fi

Comments

  1. Kivoja postauksia ja kuvia :) olis kiva nähdä enemmän postauksia kouluarjesta ja opiskelijatapahtumista. Olis kiva esim opiskelijavapusta nähdä kuvia ja postausta jos sellaista vietit :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! En oikein tiedä mikä on opiskelijan arki. Mun arki on lähinnä ollu tossa VES hommissa pyörimistä ja kirjastossa istumista. En tiedä kuinka mielenkiintoista sellanen olis :D Tällä hetkellä olen kesälomalla koulusta eli töissä, joten muutenkaan nyt en pysty oikein kouluarjesta kertomaan. Sitä voi miettiä sitten uudestaan kun syksyllä koulu taas jatkuu :)

      Delete

Post a Comment