Vappu Happening

Edellispäivänä järkättiin VESin [1] kanssa VES Vappu Happening, joka suju oikein hyvin. Saatiin Startup Refugeesin [2] kautta järkättyä paikalle parin maahanmuuttajan tekemää "oikeeta" irakilaista ruokaa ja sehän maistu porukalle. Tämä olikin nyt sitten ehkä viimeinen tapahtuma tuolla paikassa ja seuraavaksi pitäisi toimitilan muuttaa uusiin tiloihin. Siinä samassa muuttuu meidän toimintakin vähän tilojen pienentymisen johdosta, joten kaiken näköistä ideointia tässä ollaan saatu harrastaa. Mielenkiinnolla odotan mitä lopulta keksitään.

Seuraavaksi mulla onkin luvassa sitsit [3] ja tällä kertaa vähän erilaiset, koska elämäni toiset ei NESUn [4] järjestämät sitsit. Toisin sanoen tavat saattaa siis vähän vaihdella ja on hauska nähdä miten homma toimii oikiksen puolella. Sitsit on Vaasan oikeustieteen opiskelijoiden ainejärjestön Justuksen järjestämät.[1] VES = Vaasa Entrepreneurship Society on järjestö, jonka hallituksessa toimin ja jonka tavoitteena on yrittäjähenkisen ajattelun levittäminen Vaasan alueella. www.ves.fi
[2] Startup Refugees = Yritys, jonka tavoitteena on mahdollistaa maahanmuuttajina Suomeen tulleille henkilöille yrittäjyys ja antaa heille mahdollisuus käyttää tietojaan ja taitojaan.
[3] sitsit = Opiskelijoille tutut rapujuhlat ilman rapuja.
[4] NESU = Nordiska Ekonomie Studerandes Union eli pohjoismaisten kauppatieteiden opiskelijoiden järjestö, joka toimii kaikissa Suomen kylterikaupungeissa. Järjestää sitsejä ja pyrkii tuomaan kauppatieteiden opiskelijoita eri pohjoismaista yhteen.

Comments