First day in Barcelona

Aamulla kolmen aikaan se kaikki sitte alko. Halikon Shelliltä lähdettiin Elenan kyydillä kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää.


Kentällä päästiin ilman suurempia ongelmia sisälle odottelemaan lähtöä. Syötiin pienet aamupalat siinä sitte kans.Meillä oli välilasku Munchenissä, mutta onneks jouduttiin odottamaan vaan tunti. Matkalaukuista meiän ei tarvinnu huolehtia, koska saman lentoyhtiön lennolla jatkettiin matkaa kohti Barceloonaa. Lennolla Munchenista Barceloonaan kone oli niin tyhjä, että saatiin jokanen ittellemme oma penkkirivi. Siinä välissä tulii siis ainakin nukuttua.

Selvittiin Barceloonan lentokentälle ja sieltä saatiin vielä taksikin helposti. Meiän talon omistaja käskeny meiätä soittaa hänelle kun päästään Barceloonan puolelle. Soitettiin siis hänelle, jotta hän tiesi tulla oikeeseen aikaan talolle antamaan avaimet ja tekemään vuokrasopimuksen. Taksi vei meiät suoraan talolle, jonka ulkoanäkö me tiedettiin kiitos Google Street Viewin jo valmiiks. Odoteltiin siinä hetken, kunnes vuokraomistaja tuli ja päästiin näkemään meiän seuraavan viikon asuinpaikka. Se oli oli melkeimpä positiivinen yllätys koko talo. Meille kuulu pinemmän terassin lisäks oma kattoterassi, jonne vaan (se oli kerrostalo) meillä oli avaimet.


Tässä vaiheessa meiällä oli jo aika kova nälkä, jote suunnattiin ensin lähimpään ja sitte paremman tarjonnan toivossa toisiks lähimpään kauppaan. Lähin löyty kadun toiselta puolelta ja seuraava oli sitte parin korttelin päässä.


Sen jälkeen syötiin ja asettauduttiin taloks. Liisa, Maria ja Minna meni kattoterassille ottamaan aurinkoa ja mä ja Elena suunnattin rannalle. Meillä ei ollu oikeestaan mitään tietoa missä se oli, mut oikeeseen suuntaan lähdettiin ja siitä oli loppujen lopuks noin 3min kävelymatka. Se tunne ku näin sen rannan ja tajusin, että mä asun sen vieressä seuraavan viikon oli ihan uskomaton. Se oli vaan jotain niin siistin näköstä.

Ku päästiin Elenan kanssa takas talolle, meillä alko olla jo vähän nälkä. Valmistauduttiin lähtemään syömään jonnekkin ja lopulta päädyttiin Irish bariin jossa söin tollasen iha sairaan hyvän hampurilaisen. Sen jälkene kierreltiin hetki siinä La Ramblan lähistöllä ja rannassa kunnes suunnattiin takasin talolle ja nukkumaan.

Comments

 1. Ihania kuvia! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. ootteko miettinyt että mitä toi koko viikko kustantaa ? tuhansia? enemmän?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oo iha varma mutta helposti alle tuhat euroo ainaki :DD

   Delete
 3. Ihania kuvia! Aattelin pyytää sulta apua ku oot niin näppärä kaikissa näissä ulkoasu jutuissa XD miten saat nuo välilehdet tonne banneriin (infot sunmuut) kiitos nääääin paljon jos vastaat!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://karin-julia.blogspot.fi/2013/07/kotona.html#comment-form < tuolla oon kommenteissa selittäny

   Delete
 4. Aivan ihana blogi ja upeita kuvia! +oot tosi kaunis :)
  Littletalks-lm.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. vähä siistiä ku ootte barcelonassa!! ite rakastuin siihen kaupunkiin kun oltiin viime kesänä lomamatkalla :) kannattaa käydä picasson museossa, sagrada familia -kirkossa ja siellä lähellä pitäs olla outlet kylä :) jos haluutte kivoja vaatteita edullisesti, niin primark löytyy kauppakeskuksesta ja sinne pääsee metrolla! :) entiiä oliko mitään uutta, mutta siellä tosiaan on vaikka mitä nähtävää ja koettavaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. tulin sieltä jo keskiviikkona pois :) mut juu käytiin kaikki muut paitsi toi muse kokemassa :DD vikko oli kyllä ehdottomasti iha liian lyhyt aika kokee kaikki mitä barceloonassa olis ollu nähtävää!!!

   Delete
 6. oot kaunis, sulla riittää varmasti vientiä, bikinikuvia odotellessa ;-)

  ReplyDelete

Post a Comment