3 vuotias blogi


15.8.2010 Pepin kanssa jollain pellolla ottamassa kuvia.

Oon tätä samaa blogia kirjotellu tänään tasan kolme vuotta. Tähän mennessä oon julkassu 526 tekstiä eli tä on 527. postaus. Oon koko päivän lueskellu noita mun vanhoja postauksia ja muistellu niitä aikoja. Oon kyllä niin ylpee, että oon jaksanu tätä blogia näin kauan kirjottaa. Sillon joskus alotin blogin koska se vaikutti siistiltä ja just niin mun jutulta ja halusin päästä kokeilemaan. Aluks en halunnu ees myöntää kenellekkään omistavani sellasta. Lopulta kuitenkin kun kaveritki innostu ni se tuli jotenkin esille. En olis IKINÄ osannu odottaa, että jaksan kirjottaa tätä näin kauan ja ennen kaikkea, että tästä tulis näin iso osa mun elämää.


6.10.2011 Luokan kanssa Fortum vierailulla. Mä ja Mari.

Niinkun osotteesta karin-julia.blogspot.com voi jotain päätellä, blogin enismmäinen nimi on ollut Karin Julia. Ensimmäinen postaus tässä blogissä oli otsikoltaan Yesterday ja siinä oli otsikon mukaisesti kuvia edellisestä päivästä. Kyseinen postaus löytyy täältä. Blogin nimi vaihtu fourteen and alive:ksi 2011 helmikuussa. Siitä eteenpäin onkin ollu sixteen and aliveen asti, kunnes tänä vuonna vaihdoin nimen kokonaan uuteen Between spaceen. Osotetta en oo kertaakaan muuttanu.

Photobucket
2.12.2011 Lindan, mä ja meiän haalarit.

Heti alusta asti tein kavereille ulkoasuja ja autoin niitten tekemisessä. Lindan enisimmäisen blogin ulkoasu, oli ensimmäinen, jonka muokkasin kokonaan jollekkin muulle kun ittelleni. Enhän mä ihan heti kaikkea osannu, mutta sillon jo oli aika paljon kaikkea tietoa tullut Tallini.fi sivustolla vietetyn ajan seurauksena. Blogeja mun kavereista oli myös Anskulla ja Petralla (eli Peppillä), joista Pepin uuden blogin ulkoasun nyt vähän aikaa sitten muokkasin. Pepin blogi löytyy täältä. Screenshotteja mun vanhoista ulkoasuista löytyy täältä ja täältä.

Photobucket
29.2.2012 Ysin talviurheilupäivänä oltiin Even kanssa laskemassa. Rakastan tätä kuvaa yli kaiken!

Ettei tästä postauksesta tulis pelkkää historiaa, siirrytään nykypäivään. Nykyään tä blogi on puolet mun elämästä. Tai oikeestaan ehkä enenmmänkin. Kokoajan oon kehittelemässä uusia ideoita, että millasen postauksen haluun tehä ja minne haluun mennä ottamaan kuvia. Tän blogin kautta oon löytäny myös mun rakkaimman harrastuksen eli valokuvauksen ja siihen liittyvän kuvanmuokkauksen. En voi valehtelematta sanoa, että kävisin vaan kerran päivässä tarkistamassa bloggerin. Käyn nimittäin jokasessa mahdollisessa välissä kattomassa, että onko tullut kommentteja tai jotain muuta jännittävää tapahtunu. Vähän kun päivittäis facebookkia, mutta bloggerissa tapahtuu huomattavasti harvemmin muutoksia ja silti mun on vaan pakko päivittää se kokoajan.

Photobucket
4.8.2012 Bournemouthissa kielimatkalla.

Saatan hyvinki valvoa liian myöhään vaan sen takia, että saan postauksen tehtyä. Eikä yhtää harvinaista edes oo, että sillon ku mulla kalenteri ihan täynnä eikä aikaa mihinkään, mun on pakko saada jonnekki tilaa postausten kasaamiseen. Täydellinen esimerkki on just tä kyseinen postaus. Mun huone on ihan kaaottisessa kunnossa ja laukut vielä puoliks purkamatta matkan jäljiltä, mutta kaikki aika kun oon koton menee noihin Barceloona postausten väsäämiseen ja tähän. Sen lisäks oon viimeyönä nukkunu ehkä tunnin, joten nukkuminenkin vois tehdä ihan hyvää. Mutta ei mä kirjotan postausta...

 photo 8372_zps09c3699b.jpg
26.1.2013 Huonetta siivoomassa (lue: ottamassa turhia kuvia).

Loppuun vois vielä mainita, että en oo kertaakaan blogin historian aikana edes harkinnut lopettamista. Oon monesti kyllä miettiny, että kuinka erilaista mun elämä olis. Istuisin varmaan vähemmän koneella ja tekisin enemmän kaikkea mielenkiintosta. Ehkä. Todennäkösesti olisin kuitenkin jossai vaiheessa joka tapauksessa päätyny blogimaailman syövereihin ja kirjottaisin nyt jotain ihan muuta postausta. Pääasia on kuitenki, että mä istun nyt just tässä ja koitan keksiä just tälle postaukselle hyvän lopetuksen. Tä väsymys näyttää vievän multa kaiken luovuuden, joten yksinkertasesti ilmotan nyt tän postauksen vaan loppuneeks. Kiitos, anteeks, näkemiin!

ps. Ootteha jo kuunnelu Cheeki uuden biisi? Mä oon kuunnellu sen jo ehkä kuus kertaa putkeen, enkä edelleenkään osaa sanoa siitä mitään muuta kun että koukuttava se ainaki on.

Comments

 1. ihana postaus! miten oot saanut otsikon ja päivämäärän noin lähekkäin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :) oon yksinkertasesti html koodista laittanu postauksen otsikkoa ylemmäs :D sieltä etit jonkun jossa lukee todennäkösesti jotain post.title ja laitat siihen alapuolelle top: joku miinusmerkkinen luku ja ;

   Delete
 2. ihana postaus (: !!

  ReplyDelete
 3. Oi ihana postaus! :-) sun blogi on kyllä yks mun lemppareista vaikka oonkin tän jo aika monta kertaa sanonu :-D

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahha ei se mua haittaa ollenkaan ;) kiitos jälleen kerran :)

   Delete
 4. oon seuraillu tätä blogia aktiivisesti tosta fifteen and alivesta asti ja joka postaus on ollu huisia lukee (voiko tolleen ees sanoo:--D)! ja timantit on ikuisia kuten tää sun blogi, hehe♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. vähä ihanaa että siellä on joku jaksanu niinki kauan roikkua mukana <3

   Delete
 5. Tykkään tästä sun blogista tosi paljon hienojen kuvien ja hienojen ulkoasujen takia. Kirjotat myös kivasti ja täältä saa paljo vinkkejä ulkoasu- ja kuvanmuokkausjutuissa :)

  ReplyDelete

Post a Comment