no more alive


Tänään on mun 17 vee synttärit ja sen kunniaks on sitte blogi saanu ihan uuden nimen ja ulkoasun. Blogin nimi on ollu fourteen and alivestä sixteen and aliveen ja päätin ettei perinne enää jatku. Nimi vaihtui siis between spaceksi. Mulla ei oo mitään tietoa mistä idean tohon sain, mutta vähän aikaa sitten kun mietin nimiehdotuksia ni tollanen tuli mieleen ja siihen päädyin. Ulkoasu on kans kokenu jonkun näköstä muutosta. Eilen yöllä sitä väsäsin, enkä saanu ihan valmiiks, mutta tässä lähipäivinä koitan saada kaikki tekstit ja jutskat laitettua.

Mitäs tykkäätte nimestä ja ulkoasusta? :)

ps. Vaihdoin tossa yks päivä kans mun tumblrin ulkoasun! Tästä painamalla pääsee sinne.

Comments

 1. onnea syntymäpäivänä! :) tää ulkoasu on tosi kiva.

  ReplyDelete
 2. Banneri on ihan älyttömän upee!! Oot niin taitava :)

  ReplyDelete
 3. Ulkoasu on selkeä ja huomaa että siihen on aikaa käytetty, mikä on tietenkin hyvä. :) Nimestäkin tykkään! ..niin ja hyvää syntymäpäivää!

  ReplyDelete
 4. aivan ihana tää sun ulkoasu ! :)

  ReplyDelete
 5. Hyvää synttäriä :) !

  + Huikee toi sun banneri, wow!♥

  ReplyDelete
 6. Kiva banneri! Millä ohjelmalla oot tehnyt ton gifin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aijaa :D haha, kuitenkin millä oot sen väsänny mikä se nyt sit onkaan :D

   Delete
  2. se on iha koodaamalla tehty :))

   Delete
 7. rakastan tätä sun uutte ulkoasua, ihan mielettömän kiva!

  http://partofus-lifestyleblogi.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 8. onks ny kivaa ko kaikkien blogien ulkoasut on ihan samallaisia kun olet muokannut ne.. kaikilla sellainen omakuva mihin tulee nimi...

  ReplyDelete
  Replies
  1. en voi kyl sanoo et se mitenkää erityise kiva olis :DDD mut en voi sille mitää et ihmiset tykkää siitä niin paljon että kaikki haluu sellasen omaan blogiinsa :DD

   Delete
 9. UPEA ULKOASU ! :o aivan ihana tuo banneri ♥ oot ihan hirmuisen kaunis ja tää vaikuttaa mahtavalta blogilta, liityin vähän aikaa sitten lukijaksi c: hyvää syntymäpäivää ! :-)

  ReplyDelete
 10. onnea vielä täälläki jultsuu!<3 -nalle

  ReplyDelete
 11. tiiätkö edes mitä between space tarkottaa xd

  ReplyDelete
  Replies
  1. se tarkottaa just sitä miten sen haluu ymmärtää ;)

   Delete
 12. wau! oot aivan uskomaton! Ihana ulkoasu ja oot nätti. Miten oot saanu muutettuu ton oikeessa reunassa olevan jutun, mikä se ikiin onkaa. Ni tollaseks hienoks harmaaks :) ? ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos!! :) sen nimi on scrollbar ja googlaamalla löytyy ;)

   Delete
 13. Super kiva tää ulkoasu, varsinki banneri! :)

  ReplyDelete
 14. Tosi hieno tää sun uus ulkoasu! (:

  ReplyDelete
 15. Upee tää uus ulkoasu :)<3

  ReplyDelete
 16. Toi banneri on super hieno! :O

  ReplyDelete
 17. paljon onnea ja ihana tää ulkoasu :)

  ReplyDelete
 18. Hei paljon sun tekemä ulkoasu maksaa silleen suunnilleen? Jos osaisit vähän arvioida, niin voisin ottaa yhteyttä sitten jos hinta olis sopivan oloinen :) !

  ReplyDelete
  Replies
  1. öö mitä? ku just kuulin et jtn 15e?! :D ooks vähä nostanu hintoi
   ja oon eri ano

   Delete
  2. tarkkaa ;) oon nostanu! mut on taidotki kehittyny aika hurjasti :DD

   Delete
 19. oon sun ihan uus lukija enkä laiskuudessani jaksanu ettii postauksia siitä että millä kameralla kuvaat ja millasta kameraa suosittelisit? :) sul on aivan ihana blogi!! ja tiiätkö siis mitää tosta gopro hero 3? ihania kuvia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuolla bannerissa info kohdassa lukee mun kamera jutskat :) Canon EOS 600D on omana ja siskolla on 60D. Riippuu tosi paljon minkä laiseen käyttöön kamera tulee. 600D selvii tosi pitkälle edityneemmässäki kuvaamisessa, mutta tossa 60D:ssä on kaikkee siistii mitä ei tällä mun kameralla voi tehdä. Ja sit kun tästä 600D:stä on tullu uudempia versioita jo kaks kertaa ni niissä ei sitte kauheesti eroa oo tohon 600D verratuuna. 650D:ssä on kosketusnäyttö, muuten oikeestaan sama. 700D on tarkennus videota kuvatessa muuten sama kun 650D :) en oo kumpaakaa noista uudemmista versioista kyllä ite käyttäny mutta oon kuullu ja lukenu xd kiitos paljon!! (: hmmm tiiän siitä paljonki :DD sillä saa iha sairaan upeita videoita ja muihin tollasiin "kypäräkameroihin" verrattuna saa tosi hyvä laatusta kuvaa ja ääntä. Siinä GoPro Hero 3 black editionissa on kans wi-fi ominaisuus jolla voi alottaa videon käyttämällä kaukosäädintä, eikä tarvii siihen kameraan koskea! Mulla oli tossa just synttärit ja se oli erittäin lähellä että olisin saanu/ostanu sen black editionin ni oon aika paljon sen kaikkia ominaisuuksia selvitelly, että jos haluut jotain erityistä tietää ni kysyppä :)

   Delete

Post a Comment