Where does the time go?
En enää pysy laskuissa kuinka monta kertaa mulla on ollu toi sama otsikko.... Aika on menny iha älyttömän nopeesti. Enää kolme kouluaamua jäljellä lukion ensimmäistä vuotta. Nyt täytyis vaa jaksaa panostaa noihi viimesiin kokeisii ni vois hyvi mieli alottaaa kesäloman (ja jatkaa vähä opiskeluu kesälukios :DD).

Comments

 1. Toi käppi on rakkautta... mistä sää hommasit sen?:)
  ihana blogi!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. pikkusisko osti sen Thaimaasta pikkuveljelle :) kiitos! (:

   Delete
  2. tota käppii löytyy nettikaupoista:) oon jo ainaki vuoden haikaillu tuommosen perää mut aina rahat häviää johonki muuhu :(

   Delete
  3. juu oon kans huomannu et rahoilla on sellane paha tapa hävitä aina jonnekki :s mut ehkä sä onnistut joskus vielä saamaa tollasen käsiis ;)

   Delete
 2. Upeita kuvia!:) hei osaatko sanoa onko 600d:llä ja 650:llä metkittäviä eroja? Uus järkkäri ois hankintalistalla ja oon nyt miettinyt noiden kahden väliltä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oo vielä ite päässy toho 650d käsiks mutta mitä oon lukenu ni ainut iso ero on se kosketusnäyttö :) Jote jos haluu päästä vähä pienemmällä vararikolla ni en usko että menetät muuta merkittävää ku sen kosketusnäytön, jos ostat 600d:n :D mä oon ollu toho mun 600d tosi tyytyväinen ja suosittelen sitä kyllä!

   Delete
 3. oot tosi kaunis:)! hei tietäsitkö millä ohjelmalla saisin kolmion muotoseksi muokattua kuvan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos! ainaki photofiltrellä onnistuu :)

   Delete

Post a Comment