What would you like to know about photographing?

Photobucket
Nyt on hyvä tilaisuus kertoo, että mitä just sä haluisit tietää jostain valokuvaamiseen liittyvästä. Jos siis esim. oot nähny jonkun kivan tavan muokata tai jossain tietyssä paikassa kuvaaminen tuottaa ongelmia, ni kerro se kommentoimalla tähä postaukseen. Pyrin neuvomaan kaikki asiat jotka osaan. Jos joku on jo kommentoinu sen mikä sulle tulee mielee ni kommentoi se silti, koska siitä huomaan että sitä vois joku muuki kaivata.

Haluisin kans tietää minkälaisia kameroita teillä on, jote laittakaapa tähä postaukseen kommenttina oman kameranne merkki ja mahdollisesti vielä malliki.

Comments

 1. Mul on ainaki Canonin 1100D :)

  ReplyDelete
 2. Mulla on Nikon D3100, ja haluisin tietää et miten saa mahdollisimman hyvälaatuisen ja rakeettoman kuvan? :)

  ReplyDelete
 3. Haluisin tietää, että miten saa hyviä kuvia pimeässä ? :) Ja jos sulla on 50mm niin sille vaikeempiakin käyttövinkkejä ja käytännön vinkkejä ! Kamerana mulla canonin 550D, normikitti 18-55mm ja toi 50mm 1.8 :) kommentoin varmaan myös toisen kommentin myöhemmin :)

  ReplyDelete
 4. Mulla on Nikon D3100 :)
  Minkälainen ois hyvä objektiivi tohon kameraan kun mulla ei oo muutakun sen perus 18-55mm :) ?

  ReplyDelete
 5. Ja unohtu vielä millä ja miten ooot muokannu ton kuvan mikä on tässä postauksessa? :) Ja saako sen kuvanmuokkaus ohjelman ladattua jostain ilmaiseksi millä oot ton muokannu :) ?

  ReplyDelete
 6. Nikon d3100. Ja kiinnostais miks mun samyang 8mm fisheyen himmennin rengas pitää olla aina siin 22.. muuten ei toimi.

  ReplyDelete
 7. kuinka kauan sä oot ite kuvaillu? kuvailetko paljon kavereitten kaa vai mieluummin yksin? :) iteltä löytyy canon eos 1100D, 18-55 mm ja 50 mm 1.8 objektiivit :-D

  ReplyDelete
 8. canon eos 500D löytyy ja sit siihen fisu, normikittiputki, zoomiputki ja lisäsalama :) viiskyt millinen houkuttelis, mut kattelee kuhan saa enemmä rahaa kokoo :)

  ReplyDelete
 9. Haluaisin tietää tosta 50mm putkesta ku on ollu ite suunnitelmissa ostaa se ja haluaisin kuulla sun kokemuksia siitä! Sit tiiätkö miten blogissa saa noi tekstikentän reunat pois? http://wearelivingourdestiny.blogspot.fi/
  Ja miten oot tehny ton bannerin ja ton ympyrän tossa reunassa ja miten oot laittanu sen ympyrän siihen?

  Anteeks, ku nää kaikki ei ihan tohon kuvaukseen liity mutta on pitäny kysyy noita blogijuttuja sulta jo pitkään. Kiitti jo valmiiks! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sen reunan saa sieltä pois ku etit sun HTML koodista sellane kohta jossa lukee content.shadow ja siitä se jälkimmäinen arvo nollaks ni jos oikein muistan ni pitäis toimia :D jos niitä on monta ni kokeile mikä niistä toimii :)

   Delete
 10. Nikon D3000 ja täytyy sanoo et sun kuvausvinkit ei aina toimi Nikonilla tai sit oon vaan vähän tyhmä xD

  ReplyDelete
 11. valitettavasti kanonin 1100d ku entinen meni rikki :/ vinkkejä pimeäs kuvaukseen 8)

  ReplyDelete
 12. haluisin tietää et muokkailetko paljon sun kuvii? esim niit mustavalkosii ne oli upeita !

  ReplyDelete
 13. sit vielä yks juttu joka ei liity lähinnä kuvaukseen mutta kuviin että miten noista saa noi reunat pois xd esim. mun blogissa niissä on tommoset ärsyttävät reunat niin onks sulla joku htlm koodi siihen vai ::) ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Etit sieltä HTML koodista kaikki ne kohat jossa lukee image.border tai jotenki yhdistyy noi kaks sanaa ja ne kaikki arvot laitat nollaks ni pitäis toimii :DD

   Delete
 14. mulla on sony a330 ja M-asetuksella kuvia ottaessa tulee hirveen rakeisia kuvia ja semmosia huonolaatuisia :/

  ReplyDelete
 15. Canon eos300D ja Canon eos500D <3

  ReplyDelete
 16. miten saada hyviä kuvia pimeässä ulkona ja todella huonossa valossa sisällä (mielellään ilman salamaa...) !
  ja canon 600D :)

  ReplyDelete
 17. mua kiinnostais kanssa, miten saada kivoja kuvia sisällä tai muuten vaan huonossa valossa (-: onko mahdollista saada tuolla kameransisäisellä salamalla otettua mitään kivoja kuvia? kaikki vinkit otetaan vastaan ! mulla on käytössä nikon d3000 (-:

  ReplyDelete
 18. canon 1100d ja vinkkejä siihen että miten saada hyviä kuvia pimeessä ja sisällä kun kuvien laadusta tulee aina huono ja suttunen :(

  ReplyDelete
 19. toivoisin jotain perus värijuttuja gimpille :)

  ReplyDelete
 20. Itte kuvailen vielä canon eos 450D:llä ja oon koittanu selvittää tätä ehkä vuoden enkä vaan kertakaikkiaan ymmärrä ees mistään kuvauskirjoista, mutta miten saa valotusajan säädettyy silleen, että se valottaa yhtä kauan kun nappi on pohjassa? :) Muutenkin valotusajan säätäminen on vähän hakusassa et olis tosi kiva kuulla vinkkejä siihe :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Canon 450D ei oo mahdollista tehä sellasta :s se vaatii sellase kuvaustila ku buld (jos oikein muistan) ja sitä ei tosta kamerasta löydu niiku ei tästä mun 600D:täkää :(

   Delete
  2. Tää on vanha postaus, ja vanha vastaus mut eksyinpä tänne uusimman postauksen kautta... Mutta kyllä ainakin 450D:n saa BULB-moden päälle (: ja kyllä se varmasti tuosta sunkin kamerasta löytyy

   Delete
  3. Juu oon nyt jälkeenpäin löytäny sen itekkin :)

   Delete
 21. Miten oot tehnyt ton kuvan? ja millä?

  ReplyDelete
 22. Mulla Canon EOS 550D
  Vinkkejä pimeässä kuvaamiseen! :)

  ReplyDelete
 23. miten muokkaat kuvat sellai, et oot samassa kuvassa monta kertaa? (: jos ymmärsit xd

  ReplyDelete
 24. miten voi muokata kuvia sellaseks avaruustyyppikseks? muuttaa taivas esim. avaruudeks?

  ReplyDelete
 25. Mul on Canon EOS 600D, oon kauan ettiny hyvää objektiivii mil sais hyvii kuvii liikkuvist kohteist ja mil sais kuvattuu kans kaukaa, onks suosituksii? :)

  ReplyDelete
 26. Kanttiks hommaa 600d ekaks järkkäriks (nyt on fujifilm finepix s4000) ja oppiiks sillä nopee käyttää järkkärii ja muutenki sitä manuaalii? Onks 600d vai 650d parempi

  ReplyDelete
  Replies
  1. 600D ja 650D suurin ero on varmaa se kosketusnäyttö, joten riippuu vähä et kuinka paljon on valmis maksamaan :d 600 riittää vallan mainiosti ekaks kameraks!

   Delete
 27. Nikon D3100 ja just kans se et miten kuvat onnistuu sisällä tai pimeessä :)

  ReplyDelete
 28. Canon 60D ♥ + Canon EF-S 17-85 f/4.0-5.6 IS USM, Canon EF 70-300 f/4.5-5.6 IS USM & Canon EF 50 mm f/1.8 (:
  http://daretobe-different.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 29. mulla on myös Canon eos 1100D , ja haluaisin ohjeita sen käyttöön .__.

  ReplyDelete
 30. Mitä mieltä oot 50mm objektiivista? Itelläni on Canon EOS 600D ja ihan kittiputki vielä, mut oon harkinnu ton paremman objektiivin hankkimista. Olis kiva jos kertoisit siitä vähän :-)

  ReplyDelete
 31. Mulla on d3100 ja 50mm f1.4 . Haluisin tietää miten kuvista semmosia kirkkaita, sisällä :)!

  ReplyDelete
 32. Tämä liittyy kyllä enemmän kuvankäsittelyyn kuin itse kuvaamiseen, mutta osaisitko saako PhotoFiltreä Macille jostain ilmaiseksi? Jos, niin mistä? Innostuin niistä kuvista joissa voi olla sama ihminen monta kertaa samassa kuvassa mutta ohjelma puuttuu. :)

  ReplyDelete
 33. Haluisitko kertoa vähän tyhmemmillekkin (minäXD) sillai tarkasti mitä mikäkin tarkoittaa/tekee ? esim isoherkkyys, aukko, pitkä ja lyhyt valotus aika ? (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://karin-julia.blogspot.fi/2012/10/luovat-kuvatilat.html < aukko ja valotusaika on tuolla jo aika hyvin selitetty :) Isoherkkyydestä tulossa postaus heti ku saan sen aikaseks (:

   Delete
 34. voisiks tehä semmosen postauksen mis kerrot miten sais erilaisilta keikoilta hyviä kuvia? sisä- ja ulkokonserteista siis koska muutama konsertti on täs kevään aikana tulossa ja ois kiva saada jotain kuviaki sieltä :-)

  ReplyDelete
 35. heii tiiätkö että millä macille saatavalla ohjelmalla sais muokattuu kuvii just sillee et se omakuva tulee monta kertaa? kosk ne sunki kuvat on ihan sika hienoi ni ois kiva päästä itekki tekee niit!:)

  ReplyDelete

Post a Comment