Levin Villa Silja

Tänää kuuden aikaa aamulla selvittiin kotiin Leviltä. Tossa tiistaina iltapäivällä sovittiin Liisan ja Santerin kanssa, että minä ja Liisa mennään Santerin mukaa Leville. Siinä sitte pakattii vähä tiistaina ja loput vielä keskiviikkona koulu jälkee ja lähettii. Samaa aikaa ku tätä reissua sovittiin ni sain tän uuden Nokia Lumia 920, jonka takii mun elämä oli hetken entistä hämmentävämpää. En vieläkää oikee ymmärrä et se on oikeesti mun nyt.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Torstai-aamulla saavuttiin Levin Villa Siljalle (mökille) noin 13 tunnin matkustamise jälkeen. Onnistuttii lagimaa lähes koko torstai, jos ei pientä Levikeskuksee tutustumista lasketa ja itsenäisyyspäivä vastaanottoa piti kans vähä seurata. Perjantaina päästii rinteesee ja siellä meniki mukavasti reilut 6 tuntia. Lauantai aamupäivä oltiin lapsenvahteina, päivällä pari tuntia mäessa ja illalla vielä keilaamassa. Ja sunnuntaina sitte ku jossai vaiheessa herättii ni mentiin vielä vika kerra mäkee ja kuudeaikoihi lähettiinki jo takasipäi.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ja tosiaa kuude aikaa kotii ja pari tuntii ehin nukkumaa enne ku äiti tuli herättämää mut et pitäis varmaa olla jo matkal kouluu. Yllättävä nopeesti meni koulupäivä ku ei oikee tajuu mistää mitää ja joka tunti tuijottaa puoliks unessa sitä opettajaa eikä ymmärrä yhtään mitää mitä se koittaa selittää.
Pitäis useemminki tehä jotain näin extemporee!!

Mul olis vielä oopperastaki kuvia julkasematta, mut tänää enää en jaksa sellasia alkaa muokkaamaan, jote huomenna ehkä sitte. Nyt öitä kaikille ihanille, koska tää tyttö lähtee nukkumaan! <3

Comments

 1. Ää ihanaa, tää haluu leville kans!! Ihan super ihanan näköstä, hirvee himo jo rinteeseen ♥

  ReplyDelete
 2. onko nää kuvat otettu tuolla Lumia 920:sellä ?:))

  ReplyDelete
 3. meinaan et jos on nii pirun hyvä laatu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei oo otettu sil :DD mut kyl siin iha hyvä laatu on :D

   Delete
 4. ai vittu santeri<3

  ReplyDelete
 5. ihanan näköstä, haluun kans lunta tänne Pariisiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. se onki sit ainut asia joka suomes on paremmi ku pariisis :DD

   Delete
 6. hei mistä tunnet elmerin? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kenestäköhän elmeristä sä mahdat puhua? Tossa keilaustuloskuvassa olevan Elmerin tunnen Santerin kautta :)

   Delete

Post a Comment