HALU-kuoro / CCR

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Kuoro kurssi saatiin nyt sitte päätöksee, koska kaikki kolme esitystä on vedetty kunnialla läpi. Mitää suurempia mokia ei onneks tapahtunu, jote vois sanoo et hienosti me selvittiin! CCR eli Creedence Clearwater Revival oli tänä vuonna kuoron aihe ja vaikka se alussa tuntu vähä vieraalta, ni kyl ne biisin sit lopult oppia. En varmaa saa niit viel pitkää aikaa pois pääst :s

Comments

 1. tosi upeen näköstä ! ois ollu kiva olla kuulemassa : )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Eks sä lisännykki sun kuvat photobucketin kautta? (: Onks se kokonaan ilmanen vai tuleeks siin joku raja vastaan sillee et tarttee alkaa maksaa? o:

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo lisään :) ja tuleeha siinä jossai vaiheessa raja vastaa mut sit tekee vaa uudet tunnukset :D mut kyllä sinne tosipaljo menee!! mun on vaa kerra tarvinnu luoda uudet tunnukset ja seki oli iha vähä aikaa sit (:

   Delete
 3. Voi vitsi rakastan sun blogia! Mut hei tuli tosta viimeisimmästä postauksesta mieleen, että miten se kamera kytketään siihen IR- tilaan että kaukolaukaisin toimii? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :) ja siis siitä samasta paikasta josta laitat esim sarjakuvaukse tai ajastime :D se voi vaihdella kameras mut mul se on siinä samassa ku laittais 10 s ajastukse :)

   Delete
 4. Soitit tosi hyvin :)

  ReplyDelete

Post a Comment