5+5 MOVIES

TOTAL RECALL
Photobucket
Douglas elää normaalin tehdastyöläisen elämää, jos ei lasketa, että hän näkee säännöllisesti tiettyä unta. Lopulta hän haluaa saada ajatuksensa selvitetyksi ja päättää kokeilla recall nimistä hoitoa. Mennessään recalliin se palauttaa häne mieleensä elämän jota hän eli ennen kuin hänen muistojaan muutettiin, niin että hän lulee eläneensä koko elämänsä tehdastyöläisenä. Ennen muistojen muuttamista hän oli yksi suurimmista vakoojista ryhmässä, joka koitti pelastaa maailman. Nyt hänen täytyy kuitenkin ottaa vanha paikkansa takaisin. Ongelma on, ettei hän tiedä kehen luottaa ja minkä puolesta taistella.


PEOPLE LIKE US
Photobucket
Vuonna 2012 ilmestyny leffa, jossa päähenkilöinä mm. Elizabeth Banks ja Chris Pine. Leffassa Sam saa isänsä kuollessa perinnökseen rahaa, jolla hänen on määrä huolehtia siskostaan Frankiesta, josta hän ei olle ennen kerrottu. Frankien ja Samin tutustuessa Frankie kertoo hänen isänsä jättäneen hänet lähteäkseen toisen perheensä luokse. Sam etsii keinoa kertoa Frankielle olevansa Frankien sisko ja osa sitä toista perhettä.


STEP UP REVOLUTION
Photobucket
Uusin eli järjestyksessä neljäs Step Up. Emily rakastaa tanssia ja haluis olla ammattilaistanssija, mutta hänen rikas isänsä ei usko tanssilla tienaavan. Emily saa kuitenkin luvan hakea tanssiopistoon sillä ehdollä, että hän ei pääse sisään hän tekee mitä isä hänen haluaa tekevän. Hotellin baarissa Emily tutustuu Seaniin, joka ottaa Emilyn mukaan tanssiryhmäänsä. Seanin tanssiryhmä tekee mobeja ympäri kaupunkia ja koittaa saada katsojia Youtube käyttäjälleen voittaakseen kilpailun.


REAL STEEL
Photobucket
Viime vuonna ilmestyny tulevaisuude robottinyrkkeilystä kertova leffa. Charlie on entinen robottinyrkkeilijä, joka on kovissa veloissa. Charlie sopii rahaa vastaan huolehtivansa kesän ajan pojastaan Maxista, jonka kanssa ei ole aikaisemmin ollut tekemississä. Max löytää sattumalta vanhan robotin ja opettaa sen nyrkkeilemään. Max ja Charlie onnistuvat Maxin robootin kanssa taistelemaan tiensä huipulle.


21 JUMP STREET
Photobucket
Kaksi poliisia saavat tehtäväväkseen sulautua High Schooliin ja selvittää uuden huumeen myyjä ja välittäjät. Soluttautuminen sujuu hyvin kunnes heidät erotetaan koulusta. Schmidt onnistui kuitenkin tätä ennen voittamaan välittäjän luottamuksen ja kaverukset erotuksestaan huolimatta jatkavat huumeen myyjän etsimistä.


+ 5 leffaa jota haluun nähdä
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket


Ensimmäisessä viidessä leffassa kuvaa painamalla pääsee kyseisen leffan traileriin ja otsikkoa painamalla leffan IMDb-esittelysivulle. Ja viittä viimeistä kuvaa painamalla pääsee kyseisen leffan IMDb-esittelysivulle. Edellinen saman tapanen postaus löytyy täältä. Toivottavasti kaikki bongas ees yhden uuden leffan näitten pimeitte syys/talvi iltojen iloks!

Comments

 1. olipa kiva postaus! en ollu nähny yhtään noista leffoista!(: pitäis vaa löytää netistä hyvä sivu mistä noi vois kattoa. onks sul ehdotusta? (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. jos en lataa ni katon vaa jonku hyvä näköse sivusto iha googlaamal, jote ei mul oikee oo mitää tiettyy hyvää sivuu ehdottaa :((

   Delete
 2. tosi kiva postaus! ehdottomasti voisin katsoa parikin noista leffoista tän perusteella :) tiedän tosi hyvän sivun mistä voi kattoa englanninkielisiä leffoja (ikäväkyllä tekstit puuttuu, mut eiköhän jokanen enkkuu tajuu!) linkki: http://www.1channel.ch/ sieltä vaan ettimää! löytyy kaikki uusimmat leffat ja sitten linkit niille sivuille mistä ne katsotaan :) tää sivu: http://www.solarmovie.eu/ oli edellinen lemppari mistä löytyy mm. vuosaarileffa ja muita eurooppalaisia, mut pidän enemmän tost 1channelistä :D huhhuh, tulipas kunnon mainospuhe... :) toivottavasti auttoi!

  ReplyDelete
 3. AI SÄKI OOT KATTONU 21 JUMP STREETI IHA VIDU HYVÄ XDXDXDDXDXDX

  ReplyDelete
 4. ihanaihana postaus! olis niin paljon elokuvia mitä haluisin nähä mut tuntuu ettei koskaan vaan ehdi katella :( ärsyttävää!

  ReplyDelete
 5. mistä katoit ton 21 jump streetin? tiiätkö mitään sivua missä ois suomen kieliset tekstit? :-)

  ReplyDelete

Post a Comment