some help!?

Mul olis nyt tälläne pieni pulma. Eli en tiiä mitä noista haluun kaikist eniten, ku yhden voisin tilata.
AKKUKAHVA  Canon BG - E8                                                           SALAMA  Canon Speedlite 430 EX II Photobucket OBJEKTIIVI Canon EF-S 18-135MM 3.5-5.6 IS tai CANON EF-S 55-250MM 4-5.6 IS II
Photobucket

Onks kenlläkää teistä omia kokemuksia jostai noista tai mielipiteit muutenkaa mikä mun kannattais ostaa. Jos jotai vaihtoehtosii ideoi ni sellasiaki saa ehdotella.

Comments

 1. ite suosittelen tota 18-135mm, siin on suht iso polttoväli ja kuvia saa otettua läheltä ja vähän kauempaakin :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mun kaverilla oli tää (mut nikoni versio) siellä kielimatkalla ja tykästyin siihe! ei tarvinnu säätää objektiivie kans vaik välil haluski vähä enemmän zoomia :D

   Delete
 2. Näil näkymin ehotan et osta salama, talvi tulossa ja pimeetä. Sillä varmaa tulee eniten käyttöä näin talvea vasten. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. se oli munki ajatuksena ku näitä vaihtoehtoja miettisin :)

   Delete
 3. oon kuullu paljon hyvää tosta 55-250mm objektiivista :) Itekkin oon kokeillu ja ainaki mun mielestä sillä saa monipuolisesti kaikenlaisia kuvia, onnistuin myös lähikuvissa ton objektiivin kanssa. Noi kaikki on senverran kalliita et mä ainaki valitsisin objektiivin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. toi on täl hetkel yks kirkkaimmist vaihtoehdoist mul :) ite varmaa ottaisin enemmänki vaa kuvii esim fudis peleis tai tälläsis tol ni se et se lähtee 55mm ei haittais (:

   Delete
 4. salama tai toi 55-250mm! mul itel on toi putki ja on tosi hyvä tommoseks perusputkeks! ja oman mielipiteen voin saanoo et tol akkukahval ei oikeesti tee yhtää mitää:D mä ainaki totesin ite aikoinaa et se oli turha ostos..

  ReplyDelete
 5. If you want a cheaper alternate to the Canon BG - E8, I suggest you buy something from Meike. I bought a camera grip to my Canon EOS 500D from Meike, and it's great! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. have to check those too!! thanks for comment :)

   Delete
 6. salama kannattaa, siitä on nii paljon hyötyä just näin talvee ajatellen ja muutenkin (--:

  ReplyDelete
 7. 18-135mm tai sit toi salama. toi akkukahva on iha turhuus (:

  ReplyDelete

Post a Comment