Saksa, Ulm (eka päivä)

Photobucket
Photobucket
Lauantaina kello 5:40 lähti bussi Halikon bussiasemalta ja suunnattiin Helsinki-Vantaalle. Sen bussi matkan aikana tunnelma nousi nii hurjan korkeelle, et sadasta kuvasta ehkä yhellä on hyvä ilme, jote siitä johtuu kuvien vähäne määrä. Bussista on vaan toi vika kuva Siiristä.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Lentokentällä saatiin paljo katseita One Pieceissämme.
Photobucket
Istuin koneessa Liisan vieressä ja meiä takana oli Heta, Maria ja Eve ja muut oli vähän kauempana joka oli vähä harmi juttu :( One Piece on muute ehkä maailman mukavin matkustus vaate! Sen oli niii lämmin ja muutenki sen kans oli helppo olla.
Photobucket
Noi kahe ja puolen tunnin lennon jälkeen laskeuduttiin onnellisesti Müncheniin. Siellä Even isä oli vastassa ja hänen kanssa sitte käytettii kaikkia mahdollisia julkisia liikennevälineitä, jotta loppuje lopuks päästiin Ulmiin. 31,5 oli lämpötila varjossa, joten me vähintään paistuttiin!
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Käytiin nopeesti kattomassa se Even talo ja lähettiin kävellen Blautal Center -kauppakeskukseen. Shoppailtiin siinä sitte muutama tuntii ja käveltiin Rewelle eli sellaselle kaupalel joka oli vähä niiku meillä Pirkka. Sieltä saatiin heti kavereita, jotka tosin puhu saksaa. Siitä sitte Evelle syömään pitsaa ja NUKKUMAAN!! Siinä vaiheessa alko olla jo toosi väsyny.

En välttämättä ehi tekemään vielä huomenna sunnuntaista :s mutta jossai vaiheessa toivottavasti! Evellä on kans kuvia tosta matkasta!

Comments

Post a Comment