uus banneri

Photobucket
Tälläsen sain nyt sitte taiteiltua. En oo vieläkää iha täysi tyytyväine toho, mut tarpeeks kumminki. Millasia mielipiteitä teil on?

Comments

 1. Toiha on ihan sairaan hieno!:)

  ReplyDelete
 2. IHA SAIRAAA IHANA! :)

  ReplyDelete
 3. hariboooonallegarggiiiMarch 15, 2012 at 7:19 PM

  SIIS OI VITSI TOS ALAKULMAS ON SEKSIKÄS TIPU <3<33 ANNAKS SEN NUMERON HETI?!?!?! PSS:: JOOO ON SE IHANA

  ReplyDelete
 4. toi on tosi kiva ! (: Ootsä millä tehny ton ?

  ReplyDelete
 5. ihana :) haluisiks kertoo miten teit ton tolla photofiltre studio x:llä? mulla itelläni on se, mutta en osaa tehdä..?:/ kiitos!

  ReplyDelete
 6. se ei oo iha kaikist yksinkertasin juttu :o täytyy vähä olla toi html koodi käyttö hallinnas et sen saa tehtyyy. Mut siis laitoin photofiltrellä monta kuvaa sillee neliön muotoo ja sit leikkasin siitä tollase kolmio palase. Sit lisäsin siihe alle ton teksti... Sen jälkee otin jokase kuva kerrallaa irti siit ja tallensin sen ja sit ton mustan version. Sit ku olin tehny sen kaikil ni lisäsin ne tänne! Ton avul niis tehää tollaset mouseover jutut ja sit vaa lisäsin ne kuvat yhteen html-gadgettiin ja sijotin ne oikeille paikoillee sil html-koodil. Helpoint oli ku laitto sen alkuperäsen sinne alle ni vähä näki mihi kohtaa pitää laittaa se :D Tä ei oo mikää iha yksinkertasin juttu jos ei oo kokemust, mut kyl se onnistuu. Jos saat toimimaa ni mielelläni näkisi mite muut on tätä taktiikkaa toteuttanu :) toisi sanoe, mikä mahtaa olla sun blogi osote :DD

  ReplyDelete
 7. kiitos! kokeilen tota tässä joku päivä! :) ja osote ois: http://annskuu.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Post a Comment