Postausideoita?

Photobucket
Haluisin vähä tietää, että millasia postauksia te haluisitte et tekisin. Ehdotuksia siis millasia postauksia haluaisitte tai vaikka mistä haluaisitte et otan kuvia. Ehdotukset tän postauksen kommenttiboksiin mielellään, vaikka kyllä mä ne tuolta muualtaki todennäkösesti huomaan. Kannattaa kommentoida vaikka se oliski jo kerran ehdotettu, koska sitte tiiän et joku muuki haluu sellasta ja sitä todennäkösemmin toteutan sen. Ja sitten jos ja kun tulee jotai hyviä ideoita ni toteuttaisin niitä sitä mukaan kun kerkeen ja jaksan.

Comments

 1. tee vaik postaus siit millä ja miten muokkaat sun kuvat :)

  ReplyDelete
 2. jotai kauneudehoitoo liittyvää ? (: joku kampauspostaus yms. !

  ReplyDelete
 3. Vilma http://karin-julia.blogspot.com/2011/11/kuvien-muokkaaminen.html Tollane oli vähä aikaa sitte, mut muokkaan kyl nyt jonku verra eritaval, et voisha se olla :)

  ReplyDelete
 4. tee vaikka huonepostaus jos et oo jo tehny ! :) taaai lempivaatteet tai parhaat muistot kesältä tai vaikka sun normipäivä kuvina tai jotai tollasta :) !

  ReplyDelete
 5. tee postaus must.
  ppps. onks sul vähä tylsäää :D:

  ReplyDelete
 6. ELEEE No arvaa? Oon ollu viis päivää koton kipeen!

  ReplyDelete
 7. Mua kiinnostaa aina lukee kaikkia hius- ja meikkijuttui. En oo ihan varma näänkö harhoja vai onko sulla tossa sivukuvassa semmonen kalanruotoletti. Jos on, niin ois esim. kiva, jos opettaisit tekeen sen :)

  ♥: livetolove-anna.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Sulla on aivan ihana blogi :) tykkään kans sun tyylistä ;D

  ♥ leave-world.blogspot.com

  ReplyDelete

Post a Comment